aardbeizaad olie - organic strawberry seed oil

Aardbeien Zaad Olie

9,9517,95

Aardbeienzaad olie (zeer lichte geur van aardbei) is een super skin food met de volgende eigenschappen:
bevat looizuur een stof die helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en het reinigen van de huid en het vernauwen van de poriën.
bevat ellaginezuur: vermindert hyperpigmentatie en donkere vlekken.
Pure aardbeienzaad olie geeft de huid een natuurlijk hyaluronzuur boost en verhoogt de productie van collageen. Het is een olie die als anti-ageing en acne treatment gebruikt kan worden.

Geschikt voor de zeer gevoelige droge huid vochtarme huid met schilfertjes en beschadigde barrierefunctie.
INCI: Fragaria ananassa zaad olie

Wissen

Productbeschrijving

Aardbeien zaad Olie – Strawberry seed Olie

Natuurlijke Moisturizer: Strawberry seed olie of aardbeienzaad olie geeft de huid een vocht boost (natuurlijk hyaluronzuur effect) met als resultaat een zachte en soepele huid. Aardbeien olie beschermt ook de barrierefunctie / buitenlaag en herstelt de natuurlijke vochtbalans door het hoge gehalte Alfa-linoleenzuur. Door de sterk hydraterende eigenschappen van deze olie  is de huid in staat te herstellen en zich te beschermen voor invloeden van buiten. Deze eigenschappen maken de olie geschikt voor de  zeer droge en/of beschadigde huid.

Vertraagt Huidveroudering: De essentiële vetzuren in aardbei zaad olie maken van deze olie ook de ideale anti-aging behandeling.  De olie is ook rijk aan vitamine A en C, Ellaginezuur en Gamma-Tocoferol. Deze stoffen beperken de  schade door vrije radicalen en omgevingsfactoren.  Ellaginezuur in aardbeien zaad olie heeft een breed scala van andere voordelen voor de huid. Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het verhoogt ook de productie van collageen dat belangrijk is voor het vertragen van de tekenen van veroudering. Daarnaast helpt de olie bij het verminderen van een vlekkerige gepigmenteerde  teint. Bij regelmatig gebruik heeft de olie zelfs een oplichtend edffect op pigment en donkere plekjes.

Kalmeert geïrriteerde rode  huid: Aardbeien zaad olie zaad olie bevat looizuur.  Looizuur heeft antibacteriële en samentrekkende (astringerende) eigenschappen en is zeer  effectief in het kalmeren van de geïrriteerde huid. Aardbeienolie wordt om die reden veel gebruikt in huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid.

Gebruik: Voeg 1-2 druppels toe aan je facial oil of moisturiser en verdeel over iets vochtige huid totdat alles volledig is ingetrokken. Aardbeienzaad olie kan ook solo worden gebruik voor nog meer effectiviteit.

Extra informatie

maat

10ml, 20ml

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.