Diffuser L&B + CelluNietes Steen

29,95

Met deze anti cellulitis massage steen van roze aarde hou je het hele jaar een mooi babyzacht velletje. Gebruik de steen onder de douche voor een stevige massage van bijvoorbeeld bovenbenen om putjes en bultjes te verminderen (anti cellulites). De steen past perfect in je hand en gaat oneindig lang mee. Nu met handige geurige houder.

Niet op voorraad

Beschrijving

Handige houder voor de Cellunietus Massagesteen. De houder is van een kleisoort die geïmpregneerd is met een blend van Lavender & Bitter Orange. In de zomer verkopen we deze ook in de geur Lemon Gingembre.

Met deze anti cellulitis massage steen van roze aarde hou je het hele jaar een mooi babyzacht velletje. Gebruik de steen onder de douche voor een stevige massage van bijvoorbeeld bovenbenen om putjes en bultjes te verminderen (anti cellulites). De steen past perfect in je hand en gaat oneindig lang mee.

De scrub steen is stevig genoeg om de meest hardnekkige eelt van je voeten af te vegen.

Gevoelige huid en anti cellulitis massage steen

Heb je een zeer gevoelige huid dan kun je de scrub steen ook gebruiken. Door het contact met water onstaat een zacht cremige schuimlaag die ervoor zorgt dat de steen gemakkelijk over je huid glijdt. Schoon & Zacht!

Scrub en Douchegel in één!

Met de Cellunietus Steen kun je ook de huid van je rug, buik, (boven)armen en schenen een boost geven. Door de stevige massage stimuleer je de bloedsomloop en voer je alle afvalstoffen af. De steen beschadigt je huid niet bij normaal gebruik omdat de poreuze Franse klei geladen is met olijfzeep. Door de steen te bevochtigen en over je huid te bewegen komt de zeep vrij. De steen is oneindig lang te gebruiken. Zodra de zeep op is kun je deze eenvoudig opladen door de steen in een kommetje gevuld met je favoriete douchegel of 1 van onze vloeibare zeepjes.

Afhankelijk van je gebruik is je zeep na 1-2 maanden op en kun je de steen refillen (zie rest van de beschrijving).

Gebruik de massage steen als een verlengstuk van je hand, zonder veel druk uit te oefenen. Nat maken en met ronddraaiende bewegingen rustig over je huid halen. Delen van het lichaam met een dikkere huid of problemen (billen & bovenbenen) kunnen steviger onder handen worden genomen.Na het douchen kun je om de werking te versterken in plaats van een bodylotion sesamolie te gebruiken om je huid extra te verzorgen. Als eeltverwijderaar: week je voeten eerst goed en maak de steen nat. Verwijder het eelt met kleine stevige cirkelvormige bewegingen. De anti cellulites massage steen kun je dagelijks gebruiken. De steen is eenvoudig opnieuw te voorzien van een creamy douchegel door de steen een nachtje in een kommetje met vloeibare zeep te weken.

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.

Misschien vindt u deze ook leuk…