Professionals

Groothandel biologische cosmetica

Miss Bio levert als groothandel biologische cosmetica en huidverzorgingsproducten aan beauty salons. Met pure argan olie, tamanu olie of een van onze andere 35 soorten plantaardige oliën, kunt u duurzame resultaten bereiken bij uw klanten. Wij gebruiken geen inferieure hulpstoffen, testen niet op dieren en produceren in samenwerking met kleine coöperaties. De pure kracht van de natuur, onze medische herbalisten en uw expertise staan garant voor succes.

raw-ingredients-hevea

Wij bieden: kwaliteitsgarantie, resultaat voor uw klanten,  vers bereide producten met certificering, (verkoop)training en ondersteuning. Bekijk hier onze catalogus voor een overzicht.

Wilt u duurzame producten in uw salon?

Ervaar samen met uw klanten de kwaliteit en resultaten van duurzaam geproduceerde, biologische huidverzorgingsproducten. Wij bieden volledig biologische huidverzorging voor professioneel gebruik. De producten zijn geschikt voor de gevoelige huid en passen in de trend van toenemend consumentenbewustzijn voor ecoluxe producten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor huidverbetering en een gezonde huid voor iedereen, ongeacht leeftijd of huidprobleem.

5 natuurlijke maskers

 

Proefpakket proberen?

Voordat u investeert in nieuwe merken wilt u die uiteraard proberen. Bestel bij ons aantrekkelijk geprijsde proefpakketten voor lichaam en/of gezicht. U kunt kiezen voor standaardpakketten of deze naar eigen behoefte samenstellen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Lukt het invullen niet? Stuur ons een mail: salon(apestaartje)missbio.nl

    Wilt u zo vriendelijk zijn alle velden in te vullen?


    [your-subject]