Your Daily Dose of Joy!

Gefeliciteerd!

Als blijk van waardering ontvang je een uniek cadeau:

Je mag een Parfum of een speciaal huid Serum creëren bij MiSS BiO!

Flyer A3 Workshops versie def

Wat is een Daily Dose of Joy?

Een DDJ is een unieke workshop van MiSS BiO om zelf met verse en biologische ingrediënten een aftershave of een dag- of nachtverzorging of een uniek parfum te maken. Dit doe je onder begeleiding van MiSS BiO

Workshop Skin Cocktails

Wil je een keer zelf jouw ideale huidverzorging maken? Vers en volledig afgestemd op je huidbehoefte? Dat kan met onze Super Skin Cocktails workshop. Naast uitleg over de verschillende biologische ingrediënten ga je ook aan de slag om je ultieme dag- en nachtverzorging te creëren. Aan het einde van de workshop weet je wat meer van je eigen huid en heb je voor 4/5 maanden (30ml) de ideale huidverzorging in huis.

Parfum workshop

Parfum is tegenwoordig niet weg te denken als mode accessoire. Parfum is een manier om je unieke identiteit te versterken. Zeker als je de geur zelf ontwikkelt met biologische tincturen en etherische olie. Aan de basis van elke geur liggen etherische oliën. Dit zijn geconcentreerde natuurlijke geuren van planten, bloemen, harsen en wortels. Deze geuren hebben invloed op je stemmingen en kunnen naar smaak opwekken, verfrissend of ontspannend zijn. Je maakt in ca. 1,5 tot 2 uur een luxe geurolie met roller (10ml) of een klassiek parfum met roller of spray (25ml)

Onze tincturen voor het maken van een unieke geursensatie zijn met zorg en de beste biologische ingrediënten samengesteld. Door middel van bijzondere etherische oliën en onze begeleiding kun je een bijzondere geur voor jezelf of een ander creëren.

Skin Cocktails

Je kan  skin cocktails tijdelijk als oppepkuurtje gebruiken of 2x daags als volledige vervanging van je dag- en nachtcrème en oogverzorging. De skin cocktail wordt zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die bij jouw huidbehoefte passen. Het eindresultaat is een product waarvan je precies weet wat erin is gegaan. Net zoals een zelfgemaakte maaltijd op basis van biologisch geteelde ingrediënten.

Onze ingrediënten zijn geselecteerd door internationaal gerenommeerde medische herbalisten die experts zijn in de gezondheid van de huid. Van handgeplukte rozenblaadjes en argan uit Marokko tot de bijzondere tamanu olie uit Madagascar en neem olie uit Sri Lanka.

Hoe langer je olie gebruikt hoe soepeler en gezonder je huid wordt. Een mooie gezonde huid geeft een boost aan je zelfvertrouwen en is gewoon voor iedereen bereikbaar door het gebruik van luxe grondstoffen met een hoge werkzaamheid.

Opgeven voorkeuren

Vul onderstaand formulier in en geef aan welke dag je voorkeur heeft. De locatie is in Den Haag en goed bereikbaar met OV.

 

Dag en tijdstip Workshop Parfum:

Elke di/wo/don van 10:00-12:00 (mei en juni)

Dag en tijdstip workshop Skin Cocktails

Elke di/wo/don van 13:00-15:00 (april/mei/juni)

Andere dagen en tijden mogelijk in overleg.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

hevea freshly prepared cosmetics