Gebruik van olie op Vette-Vochtarme Huid

Ben jij te beschrijven met:

Onzuivere huid:
Vet, glanzend, mee-eters, grove poriën, onderhuidse talgbultjes, ontstekingen, rood, slechte conditie, snel vochtverlies. Dan heb je een klassiek vet huidje en heb je de neiging om ver weg te blijven van …Olie. Je argument: dan wordt het nog vettiger en glim ik de hele dag…UH NIET DUS! Het gebruik van olie is niet zo maar een hype. Het succes voor jouw huid zit in het vinden van de juiste olie of mix van oliën; de droge, talgnormalisernde oliën.

Durf je het aan om je vette huid aan vet bloot te stellen? Lees dan verder…

De vette huid is vaak vochtarm. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

1. Je huid bevat te weinig vochtbindende stoffen.

2.Vocht verdampt te snel door beschadigde barrièrelaag (tja die agressieve anti puistjes producten maken meer kapot dan je lief is)

3. Je eet- en drinkpatroon zorgt onvoldoende voor vocht op het laagste celniveau.

Doe de test

Hoe weet je nou zeker of jij met je combi tot vette huid in de categorie vochtarm valt? Beantwoord de volgende vragen en je weet het:

Check vochtgehalte

• Ontstaan er fijne lijntjes wanneer je je huid beweegt?
• Zie je veel rimpels rond de ogen bij het half dicht knijpen van je ogen?
• Is je huid mat en dof ?

Heb je 1 van de vragen met ja beantwoordt? Dan is je huid vochtarm. Het vocht in de buitenste huidlaag verdampt te snel.  

Je huid (de cellen in je huid) hoort 10% vocht te bevatten. Zit je daar onder: Vochtarm! Deze huid heeft producten nodig die de huidbarrière verbeteren, vocht vasthouden en de huid weerbaarder maken. Stoffen die dat kunnen zijn: collageen, glycerine en plantaardige oliën.

Young skin Oil: Anti Spot & Blemishes

Voor de vette en vochtarme huid is er een blend van plantaardige olie ontwikkeld die de tekorten van deze huid opvangt en weer normaliseert. De olie trekt snel in en heeft op talg een uitdagend effect. Young Skin Oil bevat alleen olien die geschikt zijn voor de combi tot vette huid, je talg wordt naar een normaal niveau gebracht en je huidbarrière wordt versterkt.

Resultaat bij regelmatig gebruik is een minder glimmende huid, minder verstopte poriën, sneller genezen van ontstekingen en puistjes en acne littekens of vlekken zullen vervagen. De Young Skin Oil vervangt  dagelijkse dag- en nachtverzorging. Voor een intensievere kuur bij heftige oprispingen kun je acne aantippen met tamanu olie of voor een algehele oppepkuur Balancing & Purifying Serum onder de Young Skin Oil aanbrengen.

Durf je de uitdaging aan om je huid op een andere manier te behandelen? Er is genoeg keus en vast wel een natuurlijk product dat voor jouw huid gemaakt is!

We hebben alle producten in handige 10ml flesjes of -als je geen keuze kunt maken- Mix ‘n Match Acne & Oily Skin bevat 5x5ml flesjes om te proberen en te testen.

 

 

 

 

4 gedachten over “Gebruik van olie op Vette-Vochtarme Huid

Reacties zijn gesloten.