Workshop skin cocktails

Workshop Skin Cocktails| Parfum | Room Fragrance

Wil je een keer zelf een cocktail maken voor je huid. Of een workshop parfum maken? Vers en volledig afgestemd op je huidbehoefte? Dat kan met onze Super Skin Cocktails workshop. Naast uitleg over de verschillende biologische ingrediënten ga je ook aan de slag om je ultieme dag- en nachtverzorging te creëren. Aan het einde van de workshop weet je wat meer van je eigen huid en heb je voor 4/5 maanden de ideale huidverzorging in huis.
Skin Cocktails to Go!

Workshop parfum maken

Daarnaast hebben we ook onze vertrouwde workshop parfum maken of een Room Fragrance (met sticks) maken. Deze workshop wordt op verschillende locaties gegeven en kan op verzoek ook bij jou thuis. Een parfum workshop waarbij je 10-15ml parfum (in een roller) naar eigen recept maakt kost €25,- incl materialen, een drankje en wat lekkers.

Room Fragrance (50-100ml, afhankelijk van gekozen flesje) inclusief flesje en bamboesticks, tincturen en etherische olie kost € 25,-.

Ingrediënten

Onze ingrediënten zijn geselecteerd door internationaal gerenommeerde medische herbalisten die experts zijn in de gezondheid van de huid. Van handgeplukte rozenblaadjes en argan uit Marokko tot de bijzondere tamanu olie uit Madagascar en neemolie uit Sri Lanka.

Onze tincturen voor het maken van een unieke geur sensatie zijn met zorg en de beste biologische ingrediënten samengesteld. Door middel van bijzondere etherische oliën en onze begeleiding kun je een bijzondere geur voor jezelf of een ander creëren. Een ideaal (december)cadeau voor jezelf of een ander.

Skin Cocktails

Je kunt skin cocktails tijdelijk als oppepkuurtje gebruiken of 2x daags als volledige vervanging van je dag- en nachtcrème en oogverzorging. De skin cocktail wordt zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die bij jouw huidbehoefte passen. Het eindresultaat is een product waarvan je precies weet wat erin is gegaan. Net zoals een zelfgemaakte maaltijd op basis van biologisch geteelde ingrediënten.

Hoe langer je olie gebruikt hoe soepeler en gezonder je huid wordt. Een mooie gezonde huid geeft een boost aan je zelfvertrouwen en is gewoon voor iedereen bereikbaar. door het gebruik van luxe grondstoffen met een hoge werkzaamheid.

Opgeven 

Vul onderstaand formulier in en geef aan welke dag je voorkeur heeft. Een Super Skin workshop duurt ca 2 uur en kost EUR 49,- incl. materialen en een drankje. Per workshop is er ruimte voor minimaal 5 en maximaal 10 personen. De locatie is doorgaans bij een salon bij jou in de buurt.

Heb je iets te vieren en wil je met vriendinnen een privé workshop boeken wanneer het jouw uitkomt? Dat kan. Geef het dan aan op het formulier. Een prive workshop is al mogelijk vanaf 6 personen. Het is dan ook mogelijk om meer dan 1 product te maken.

Ik wil me opgeven voor workshop Skin Cocktails