MIND F*CK OIL

Zeldzame foto van Dr. Dodekos
Zeldzame foto van Dr. Dodekos

Ken je dat? Jengelende kinderen. Een baas waar je het nooit goed doet. Een snel geprikkelde partner of juist iemand die niet vooruit te branden is.  Je hebt dit lijdzaam en volhardend ondergaan. Vaak ten koste van jezelf. Onze moderne samenleving is hard, keihard. Ik had hier ook last van. Totdat ik Dr. Dodekos ontmoette.

Dr. Dodekos heeft zijn leven gewijd aan beïnvloeding van het menselijk brein. In de jaren zeventig ontdekte Dodekos een stof die grote gelijkenis heeft met neurotransmitters: fosfofodiesterase inhibitoren. Deze stof die van nature in bepaalde planten en zaden voorkomt heeft aantoonbare positieve resultaten in 2 hersengebieden: rhombenecephalon en de procencephalon. Dit zijn de gebieden waar rust en actie worden aangestuurd. Het is inmiddels gelukt om de specifieke eigenschappen te scheiden. De technologie die hij heeft ontwikkeld heet Manip-rDNA.

Manip-rDNA

De hersens van de mens bevatten ca. 100 miljoen neuronen. Met de gefractioneerde Manip-rDNA technologie worden deeltjes (fracties ) van neuronen beïnvloed. In dit geval de delen die een mens energie geven en de delen die juist voor ontspanning zorgen. Wij hebben Manip-rDNA verwerkt in 2 producten die we morgen lanceren! Met deze mooie producten heb je alleen nog maar mensen om je heen die doen wat jij wilt.

1 april-april fools

Miss Bio Introduceert: Mind F*CK Oil (geslaagde 1 april grap)

Het is onze laboratoria gelukt om Manip-rDNA te verwerken in een gebruiksvriendelijk en veilig product: Mind F*CK Oil is de naam van deze lijn. Vanaf vandaag is het product exclusief te verkrijgen in de webshop van Miss Bio. Je kunt je bestelling via de webshop of onderaan de pagina plaatsen!

Mind F*CK Oil kun je op verschillende manieren gebruiken:

Meng 1 druppel MF Oil door de bodylotion voor een zeer intensieve ervaring. Of breng rechtstreeks aan op voetzolen (alleen bij volwassenen)

Druppel MF Oil op een doekje of hoofdkussen voor een subtiele stimulans van je hersenen. 1 druppel is voldoende voor 8 uur werking.

Gebruik MF oil in een diffuser of  in een hoge fles met bamboestokjes gemengd met een beetje wodka om de werking gedurende de dag te ervaren.

Mind Fuck Oil

 

Relax! Everything is OK

Het relax effect op je hersenen is merkbaar door een goede nachtrust, stoppen met piekeren en algeheel verlies van geprikkeldheid. Rust met 1 druppel Mind F*CK Oil. Of breng de mensen om je heen tot rust zodat ze naar jou luisteren.

 

Energy Like a Red Hot Chili

Het deel van de hersenen dat aanzet tot actie wordt geactiveerd zonder dat er adrenaline vrijkomt. Vanaf nu kun je door deze olie meer gedaan krijgen op een dag. Leren gaat makkelijker, inspanning houd je langer vol en feesten tot in de late uurtjes is ook geen probleem. Of zet die luie kinderen aan tot het opruimen van hun kamers. Niets is meer onmogelijk met een paar drupjes op de juiste plaats.