Natuurlijk Serum zoekt Proefkonijn

Serum, een mooi woord dat tot veel misverstanden en vragen leidt. Ik hoor vaak: “Is een serum niet een hele dure manier om een piepkleine hoeveelheid product tegen de hoofdprijs te verkopen?” “Mijn huid is vet en heeft geen serum nodig”. Om er maar een paar te noemen. Een serum wordt eigenlijk als pure luxe gezien en alleen voor de zeer rijpe huid. De voordelen van de huid zijn in vergelijking met een crème vaak niet duidelijk.

SERUM-ENERGISING

Een serum is zeker kleiner en duurder dan een gewone moisteriser of dag- en nachtcrème. Van een serum heb je maar enkele druppels nodig. Deze druppels doen meer voor je huid dan een complete tube gezichtscrème. Dit kan ik het beste verduidelijken met een vergelijking: als een potje crème een Mojito (cocktail) is, dan is een serum een shot wodka of tequila.

Een serum is intensiever, werkt sneller en dus veel effectiever. Een serum is een geconcentreerde mix van ingrediënten die je huid snel in topconditie krijgen. De moleculaire structuur van serums is veel fijner waardoor de mooimakende en herstellende ingrediënten dieper in de huid kunnen komen. Precies wat je wilt, toch? Bij MiSS BiO zijn de serums vers voor je gemixt in 3 soorten: Energising & Nourishing serum, Regenerating & Smoothing en Balancing & Purifying. Deze serum kun je helemaal solo gebruiken. dus geen misverstanden over volgorde met nacht- en dagcrèmes. Vindt je het lekker om er toch wat extra’s bij te gebruiken? Dan doe je eerst het serum op een iets vochtige huid en daarna de andere producten. Ik gebruik een serum zelf als oppepkuurtje met de wisseling van seizoenen of als ik ziek, zwak en misselijk ben geweest. Meestal heeft je de huid iets extra’s nodig, een extra shotje energie!

De naam van het serum geeft al aan wat het effect is op de huid. Deze hele week gaat MiSS BiO op zoek naar het ideale proefkonijn om een serum te testen.

En MiSS BiO trakteert! Waarom? Als prijswinnaar van de eerste FOTY AWARDS in Nederland voor beste presentatie heb ik genoeg reden om te trakteren. Ik zoek voor elk serum een proefkonijn. 3 serums dus 3 konijntjes.

 

Hieronder kort meer informatie over MiSS BiO’s verse gemaakte serums. Lees het door en laat een reactie achter over je voorkeur met een kort argument. Zondag 20 april laat ik via Facebook, deze site en twitter weten wie de 3 proefkonijnen zijn.

Serum Energising & Nourishing

Het energizing & nourishing serum bevat extracten van argan, avocado, teunisbloem en essentiele olie van rozenhout, kamille, geranium en neroli. 100% natuurlijk serum met hoog gehalte biologische ingrediënten. Dit is de ideale verzorging voor de normale tot droge huid die wat meer pit en frisheid kan gebruiken.

Serum Regenarating & Smoothing

Intensief natuurlijk serum op basis van duindoorn, granaatappel en rozen. Beschermt je huid tegen uitdrogen en ouderdomsverschijnselen zoals een vale teint en vlekken. Het regenerating & smoothing serum is ideaal voor de kwetsbare en rijpere huid. Regenereert, beschermt en strijkt lijntjes glad.

Serum Balancing & Purifying

Dit serum bevat extracten van jojoba, hazelnoot, tea tree, palmarosa, salie, rozemarijn en is ideaal voor de gemengde tot vette huid met onzuiverheden. De actieve bestanddelen normaliseren de talgproductie en verminderen puistjes, ontstekingen en  roodheid. De kenmerken van een onzuivere huid zullen na gebruik verminderen. Je huid wordt gevoed en gehydrateert zonder te irriteren.

 

serum_hevea

 

25 gedachten over “Natuurlijk Serum zoekt Proefkonijn

Reacties zijn gesloten.