Open Huis MiSS BiO met veel korting!

MiSS BiO heeft 31 mei vanaf 16:30 OPEN HUIS met veel acties, kortingen en meer!! Je bent vanaf 16:30 tot 1930 welkom voor een huidadvies of om gewoon rond te snuffelen en vragen te stellen.  Kom je van ver, dan zijn er de hele dag en avond nog volop activiteiten (ook leuk voor de rest van familie of vrienden).

Adres: Spoorlaan 5b Den Haag (vlakbij station Voorburg) Routebeschrijving

17:00 Workshop

Volg een korte introductie over plantaardige olie en de effecten op de huid. Aandachtspunten huidproblemen en de match met plantaardige olie. Rondom de workshop is er vanaf 16:30 de hele dag vrije inloop en kun je kennismaken met nieuwe producten en vragen stellen. Uiteraard kun je flinke kortingen verwachten op onze bestsellers! Bekijk en LIKE onze facebookpagina voor updates. 

31 mei

Er is rondom de opening op het terrein van de Verlichting veel voor iedereen te doen. Op de 31ste is er vanaf 16:00 een kleinschalig festival met live muziek, kunst, cultuur en lekker biologisch eten door de Meisjes van Spijs.

Zij zullen quiches, salades, hamburgers en zoetigheden verkopen. Daarnaast zullen in de hal een industriële Vedett bar en het hoofdpodium voor live muziek opgebouwd worden.

Voor kids worden er diverse creatieve workshops verzorgd door Verlichters op het gebied van kunst, techniek, cultuur en muziek. Op het achterterrein zal er een springkussen aanwezig zijn. Verder zal het buitenterrein voorzien worden van statafels en een Vedett terras.

Op deze dag wordt er met een muntensysteem gewerkt voor de catering. Munten kunnen gekocht worden bij de entree van De Verlichting in Gebouw D. De kosten voor een munt zijn 1 euro per stuk. Er is op de locatie geen mogelijkheid om te pinnen.

Globaal programma:

16.00 – 18.00 Open Huis o.a. workshops verzorgd door Trashlab (robots bouwen), MiSS BiO (skin cocktails), Artmotivator, Juuls Kinderatelier, Vinyl draaien bij 4:30 AM Studio, Art expositie “Flamencodanseressen” door Leo van der Kruk.

18.15 – 18.45 Officiële opening door wethouders cultuur & economie

19.00 – 22.00 Live performances (Haagse singer/songwriters en bandjes)
22.00 – 24.00 DJ Set

Over de Verlichting

De Verlichting bestaat uit 4 markante gebouwen waar inmiddels meer dan 50 creatieve bedrijven gevestigd zijn zoals meubelmakers, groothandel bio cosmetica, nagelstudio, kunstenaars, musici, grafisch- en industrieel ontwerpers, architecten, webdesigners, fotografen en internetbedrijven. In de oude werkplaatsen zijn nu ateliers voor makers gerealiseerd, de oude kantoren zijn getransformeerd tot inspirerende werkruimtes, fotostudios & werkplaatsen. De oude fabriekshal is omgetoverd in een creatief dorp voor muziekproducers en andere creatieven. De buitenterreinen worden benut voor moestuinen, buitenwerkplekken, kunst en cultuur workshops. 

Ik hoop jullie allemaal persoonlijk te mogen begroeten op de 31ste. Tot dan!

Groetjes,

MiSS BiO