Samenwerkingen van MiSS BiO

Regelmatig wordt ik gevraagd om een artikel te schrijven of voor leden een kortingsactie te doen.
MiSSS BiO werkt samen met de volgende partijen:

SuusTV
SUUSTV is een community voor vrouwen waarin een wekelijkse online talkshow centraal staat. Elke zondag vind je een nieuwe aflevering online, opgenomen bij Suus thuis op de bank (met vriendinnetjes als interactief publiek).

De gast die SuusTV interviewt is de ene keer iemand met een bijzonder persoonlijk verhaal. De andere keer iemand met een inspirerende boodschap. Ook kan het iemand zijn met waardevolle tips en tools op zijn/haar vakgebied die jou weer een stapje verder helpen op weg naar een leven vol geluk.

Onze Suus
Onze Suus is een online magazine over natuurlijk, milieuvriendelijk, gerecycled, biologisch en eerlijk leven. Onze Suus inspireert je, als een vriendin die je vertelt wat ze heeft gezien, gevonden of meegemaakt.
De naam doet het al vermoeden. Onze Suus: gemoedelijk, open, dicht bij de lezers.

De Duurzame Waardekaart
Duurzame waardekaart
De Waardekaart is een voordeelpas waarmee je korting krijgt op producten en diensten die waarde hechten aan mens, dier en milieu en daarom zorgen voor een betere wereld. Duurzame alternatieven voor het ‘gangbare’ aanbod. Op de website kun je terecht voor zonnepanelen en bouwartikelen maar ook voor kleding, cosmetica, gadgets, cadeaus, interieurartikelen en vakanties. Alles eco &
eerlijk!

 

 

Strawberry Earth
DON’T JUST BUY GREEN — BUY AWESOME
Strawberry Earth deelt graag mooie dingen. Daarom brengen we je elke dag onze favoriete producten en dingen om te doen voor een unieke kennismakingprijs. Zoals eten om je vingers bij af te likken, wish list sneakers of een bijzondere reis.

STRAWBERRY PRINCIPLES
Strawberry Earth vindt het logisch dat goede dingen ook goed gemaakt zijn. Dus zonder narigheden als bedroefde werknemers, chemicaliën of verpakkingen die ons nog duizend jaar achtervolgen. Wij selecteren alleen partners die onze Strawberry Principles begrijpen. Met andere woorden, merken waarmee je vrienden zou willen zijn.