Skin Cocktails to Go!

 

Workshop Skin Cocktails maken

Wil je een keer zelf een cocktail maken voor je huid. Vers en volledig afgestemd op je huidbehoefte? Dat kan met onze Super Skin Cocktails workshop. Naast uitleg over de verschillende biologische ingrediënten ga je ook aan de slag om je ultieme dag- en nachtverzorging te creëren. Aan het einde van de workshop weet je wat meer van je eigen huid en heb je voor 4/5 maanden de ideale huidverzorging in huis.

 

Skin Cocktails

Onze ingrediënten zijn geselecteerd door internationaal gerenommeerde medische herbalisten die experts zijn in de gezondheid van de huid. Van handgeplukte rozenblaadjes en argan uit Marokko tot de bijzondere tamanu olie uit Madagscar, borage olie en gotu kola extract uit Sri Lanka. Je kan  skin cocktails op oliebasis tijdelijk als oppepkuurtje gebruiken of 2x daags als volledige vervanging van je dag- en nachtcrème en oogverzorging. Hoe langer je olie gebruikt hoe soepeler en gezonder je huid wordt. Een mooie gezonde huid geeft een boost aan je zelfvertrouwen en is voor iedereen bereikbaar.

Opgeven 

Vul onderstaand formulier in en geef aan welke dag je voorkeur heeft.  Een Super Skin workshop duurt ca 2 uur en kost EUR 55,- incl. materialen. Per workshop is er ruimte voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. De locatie is goed bereikbaar met OV (vanaf station Voorburg 10min lopen) en er is voldoende parkeergelegenheid (gratis).
Heb je iets te vieren en wil je met vriendinnen een workshop boeken met een hapje/drankje en/of andere wellness wensen, geef het dan aan op het formulier.

Data:

23 maart 2013 van 11:00 – 13:00 (vol)
30 maart 2013 van 15:00 – 17:00 (vol)
20 april 2013 van 15:00 – 17:00 (nog plek)
4 mei 2013 van 15:00 – 17:00 (nog plek)
Locatie Spoorlaan 5b, Den Haag

Ik wil me opgeven voor workshop Skin Cocktails