Apivita Glans shampoo

11,95

Niet op voorraad

Beschrijving

Apivita glans shampoo is speciaal voor futloos, dun, moeilijk kambaar haar, zonder beweging en levendigheid. Apivita glans shampoo helpt het haar zijn glans te herstellen, biedt energie en versteviging en beschermt het haar tegen de negatieve effecten van het milieu en gespleten haarpunten.
– Behoudt de natuurlijke hydratatie van het haar en zijn elasticiteit dankzij de honing.
– Revitaliseert en biedt glans dankzij de essentiële citroen, sinaasappel en pompelmoes oliën.
– Verstevigt het haar dankzij de ginseng en vitamines.
– Beschermt tegen gespleten haarpunten.
– Beschermt het haar en de hoofdhuid tegen de negatieve effecten van het milieu door de balans van de hoofdhuid bio-flora te behouden dankzij het Bio Cotton Protection Systeem (katoenbloesem extract + oligosacharide + arginine).
– Ideaal voor zwak en dof haar.
– DERMATOLOGISCH GETEST

De laboratoria van Apivita ontwikkelden het Bio Cotton Protection System (katoen + oligosaccharide + arginine), een exclusieve innovatie die de structuur van haar versterkt, de elasticiteit verbetert en een  beschermend schild tegen milieuschade vormt.

APIVITA vervangt al het water in de PROPOLINE serie met rozemarijn infusie. Dit versterkt de tonifiërende, antiseptische, anti-irriterende en antioxidant werking.

Alle synthetische ingrediënten die schadelijk effecten kunnen opleveren voor gezondheid en het milieu worden niet gebruikt.
APIVITA is vrij van: parabenen, siliconen, minerale olie, propyleenglycol, Ethanolamine, Kleurstoffen, ftalaten en polycyclische muskus.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.