CelluNietus Massage Steen

15,95

48 op voorraad

Beschrijving

CelluNietus Massage Steen

Met deze anti cellulitis massage steen van roze aarde hou je het hele jaar een mooi babyzacht velletje. Gebruik de steen onder de douche voor een stevige massage van bijvoorbeeld bovenbenen om putjes en bultjes te verminderen (anti cellulites).

De scrub steen is stevig genoeg om de meest hardnekkige eelt van je voeten af te vegen en past perfect in je hand.

Gevoelige huid en anti cellulitis massage steen

Heb je een zeer gevoelige huid dan kun je de scrub steen ook gebruiken. Gebruik voor alle zekerheid de steen niet dagelijks. Heb je een supergevoelige huid doe dan wat extra zeep op de steen zodat deze makkelijker over je huid glijdt. Door het contact met water ontstaat een zacht cremige schuimlaag die ervoor zorgt dat de steen gemakkelijk over je huid glijdt. Schoon & Zacht!

Scrub en Douchegel in één!

Met de Cellunietus Steen kun je ook de huid van je rug, buik, (boven)armen en schenen een boost geven. Door de stevige massage stimuleer je de bloedsomloop en voer je alle afvalstoffen af. De steen beschadigt je huid niet bij normaal gebruik omdat de poreuze Franse klei geladen is met olijfzeep. Door de steen te bevochtigen en over je huid te bewegen komt de zeep vrij. De steen is oneindig lang te gebruiken. De  zeep gaat natuurlijk wel op, maar is eenvoudig toe te voegen of op te laden door de steen in een kommetje te doen gevuld met je favoriete douchegel of 1 van onze vloeibare zeepjes.  Of doe pas bij gebruik je favoriete douchegel er op.

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.

Misschien vindt u deze ook leuk…