Skin Harmoniser

9,95

Met de skin harmoniser zorg je ervoor dat 100% van je verzorgingsproduct op een handige manier op je gezicht gedept kan worden. Voor een mooi naturel resultaat. Je teint verbetert en het is een genot om op deze manier producten aan te brengen.

De skin harmoniser is een handig sponsje in een fles-achtige of eivorm. Verkrijgbaar in groen, rood/roze, blauw, oranje en zwart. Het is gemaakt van Hydrophilic Polyurethane (HyPol). Een materiaal dat 8x zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Foundation, maar ook onze facial oils en crèmes kunnen makkelijker over je huid worden verdeeld.

De Skin harmoniser heeft een innovatieve vormgeving waardoor deze beter in de hand ligt en makkelijker in gebruik is. Je kunt hem met of zonder water gebruiken.

Eco en niet irriterend materiaal: Hydrophilic Polyurethane (HyPol) Non Latex

De Skin Harmoniser is mild en geschikt voor iedere huid. Verkrijgbaar in vrolijke kleurtjes is het ook een leuk cadeau om weg te geven.

Op voorraad

Beschrijving

Gebruik:

Je kan de Skin Harmoniser droog en nat gebruiken.

Het nat gebruiken is bedoeld voor het aanbrengen van moisterisers, facial oils en foundations.

De speciale vorm van het sponsje zorgt er voor dat je de Skin Harmoniser makkelijk kunt hanteren. De spons heeft twee toepassingen:

1. Verdelen van facial oils, serums en andere moisterisers

2.  Aanbrengen van make-up

Doseer je huidverzorging zuiniger.  Gebruik de platte kant. 3 tot 4 keer te sprayen met rozenwater of doe de harmoniser onder de kraan. Daarna serum of moisteriser op de platte kant aanbrengen.  Verdeel je huidverzorging eerst over de droge plekken en vervolgens hals en decolleté.

Het speciale materiaal van de spons zorgt er voor dat de olie niet in de spons verdwijnt, maar elke keer over je huid gedept kan worden  zonder hard te vegen of een onevenredige verdeling.

Make-up

Droog gebruik is voor blusher, poederfoundations en minerale poeders. Dep de platte kant in de blush/minerale foundation en breng met korte dep bewegingen aan.

Nat Gebruik:

Maak de Skin Harmoniser nat.
Knijp het overtollige vloeistof voorzichtig met je handen eruit of gebruik een handdoek. Je nagels kunnen de Harmoniser namelijk beschadigen.
Dep foundation, poeder, crème blush, bb creme met snelle bounce bewegingen over je gehele gezicht voor een mooi vlekkeloos resultaat.

Reinigen

Bevochtig de Skin Harmoniser. Je wilt de spons niet weken. De spons moet net vochtig zijn om de zeep op te nemen.

2 Doe een beetje shampoo ter grootte van een dubbeltje op de verkleurde delen van de spons.

3 Masseer de zeep in de spons.  Kneed en druk goed met je vingertoppen.

4 Voeg dan water toe en begin te spoelen. Knijp de spons in en en zorg ervoor dat je de vlekken en zeepresten er uit duwt. doe dit zonder je nagels te gebruiken.

5 Blijf spoelen totdat er geen schuim meer uit de spons komt. Dit duurt een tijdje (langer, als je iets superschuimends gebruikt). Ik knijp er flink in en zie met het schuim het vuil verdwijnen.

6 Je bent klaar wanneer het water helder is.  Rol de spons voorzichtig heen en weer in een schone handdoek om het vocht te verwijderen. Daarna kun je spons laten drogen en zal deze weer de oorspronkelijke maat krijgen.

De spons gaat zeker een half jaar mee als je er vriendelijk en zuinig mee om gaat.


[schema type=”product” url=”https://missbio.nl/webshop/skin-harmonizer-foundation-moisturizer-blender/” name=”Skin harmoniser” description=”Met de skin harmoniser zorgt er voor dat 100% van je verzorgingsproduct op een handige manier op je gezicht gedept kan worden. Voor een mooi naturel resultaat. Je teint verbetert en het is een genot om op deze manier producten aan te brengen.” brand=”missbio” prod_id=”3024″ price=”€8.95″ condition=”New” ]

 

Extra informatie

Kleur

Wit, Blauw, Groen, Roze, Rood, Oranje, Geel, Zwart

Misschien vindt u deze ook leuk…