Teunisbloem Olie-Evening Primrose

(2 klantbeoordelingen)

27,25

De verzorging bij hormonale schommelingen

Teunisbloem olie of Evening Primrose heeft een vitaliserende invloed op de huid door hoog gehalte GLA zuur/Omega 6 en beschermt de huid tegen veroudering en vochtverlies. Hierdoor blijft de huid er langer jeugdig, glad en gezond uitzien.

Beschrijving

Teunisbloem olie heeft een vitaliserende invloed op de huid en beschermt de huid tegen veroudering en vooral vochtverlies (eczeem). Hierdoor blijft de huid er langer jeugdig, glad en gezond uitzien.

Evening primrose of teunisbloem olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren en GLA (gammalinoleenzuur). Essentiële vetzuren zijn stoffen die we nodig hebben en die niet door ons lichaam kunnen worden gemaakt. Vetzuren hebben een belangrijk gezondheidsbevorderend effect op ons lichaam. Dit komt doordat het grondstoffen zijn van bepaalde hormoonachtige stoffen (prostaglandines) die de werking van elk orgaan, weefsel en cel in het lichaam reguleren. Hiermee zorgen ze voor de fijne afstemming van allerlei processen in het lichaam.Omega 6 wordt met name aangetroffen in bepaalde vlees- en vissoorten, teunisbloem olie, tarwekiemolie, zonnebloemolie soja olie en maïskiemolie. Teunisbloem wordt vanwege het hoge gehalte omega 6 veel gebruikt in huidverzorging vanwege de positieve effecten op droge huid en eczeem.
Gebruik:Breng 2-4 druppels teunisbloem olie aan op iets vochtige huid. Masseer rustig met ronddraaiende bewegingen in totdat de olie volledig is opgenomen. Make-up kan hierna goed aangebracht worden.
INCI: Oenothera biennis organic virgin zaad olie 50ml

2 beoordelingen voor Teunisbloem Olie-Evening Primrose

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijke basisolie

  2. Alida den Hoed (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    fijne olie voor mijn super gevoelige huid.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.