Workshop huidverzorging maken

49,00

Beschrijving

Wil je een keer zelf huidverzorging maken? Vers en volledig afgestemd op je huidbehoefte? Dat kan met onze workshop huidverzorging maken oftewel Super Skin Cocktails. Naast uitleg over de verschillende biologische ingrediënten ga je ook aan de slag om je ultieme dag- en nachtverzorging te creëren. Aan het einde van de workshop weet je wat meer van je eigen huid en heb je voor 4/5 maanden de ideale zelfgemaakte huidverzorging in huis.

Skin Cocktails

Onze ingrediënten zijn geselecteerd door internationaal gerenommeerde medische herbalisten die experts zijn in de gezondheid van de huid. Van handgeplukte rozenblaadjes en argan uit Marokko tot de bijzondere tamanu olie uit Madagascar en neem olie uit Sri Lanka. Je kan  skin cocktails tijdelijk als oppepkuurtje gebruiken of 2x daags als volledige vervanging van je dag- en nachtcrème en oogverzorging. Hoe langer je olie gebruikt hoe soepeler en gezonder je huid wordt. Een mooie gezonde huid geeft een boost aan je zelfvertrouwen en is voor iedereen bereikbaar.

Een  workshop Skin Cocktails duurt ca 2 uur en kost EUR 49,- incl. materialen en een drankje. We maken altijd een serum en een extra product (verassing).

Je kan kiezen uit vastgestelde data of met vriendinnen zelf een dag en tijd bepalen met ons. Na betaling ontvang je een voucher die inwisselbaar is voor een workshop naar keuze.

Per workshop is er ruimte voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. De locatie is goed bereikbaar met OV (station Voorburg) en er is voldoende parkeergelegenheid. Heb je iets te vieren en wil je met vriendinnen een privé workshop boeken wanneer het jouw uitkomt? Dat kan, geef dat in de winkelwagen aan bij het veld opmerkingen.

 

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.