Over Miss Bio

MissBio is één van de eerste webshops in Nederland die zich richt op het adviseren over en de verkoop van duurzame huidverzorging en cosmetica.

Bekijk hier onze catalogus

MissBio gelooft in een andere benadering van dagelijkse huidverzorging en cosmetica: puur en vers, niet gemengd met inferieure bijstoffen waardoor werkzaamheid verloren gaat, geen water, geen parfum. Niet getest op dieren. Dicht bij de natuur.
Een online winkel met de visie dat iedereen het allerbeste verdient. En die hem of haar dagelijks kracht, zelfvertrouwen en een glimlach geeft. Dat is de rode draad die terugkomt in ons advies, het productaanbod en de service die we verlenen.

Achter MissBio staat Asseia Rijnveld.

missbio

Asseia heeft door haar eigen huid de positieve effecten van een pure benadering ervaren. Inmiddels heeft Asseia er haar beroep van gemaakt. Deze nieuwe benadering is niet onopgemerkt gebleven. 8 april 2014 won Asseia de eerste FOTY AWARD voor beste presentatie.

Voor wie?

MissBio richt zich op een brede doelgroep, voor iedereen die een bewuste levensstijl leidt of wil leiden. Bewustzijn over omgeving, acties en kunnen. Een mindset i.p.v een koppeling naar leeftijd. Vrouwen en mannen die graag het verschil willen maken en openstaan voor nieuwe ervaringen en producten.

Ingrediënten.

MissBio is de enige die huidverzorging aanbiedt die dicht bij de bij natuur staat. Wij richten ons op de samenstelling van ingrediënten, waardoor we de beste en meest duurzame producten kunnen aanbieden. Waardes als schoonheid, kwaliteit en oprechtheid staan dan ook hoog in het vaandel gedurende de strenge selectieprocedure.

Adviserend.

Professionals en salons die onze producten gebruiken hebben geweldige resultaten geboekt. Met deze reacties, onze eigen ervaringen als de bevindingen van onze klanten, zijn wij in staat om iedereen goed te adviseren.
Iedereen hoort met zelfvertrouwen en een glimlach door het leven te gaan.

Een andere benadering.

MissBio is niet alleen een ‘beter’ alternatief, maar streeft er ook naar om duidelijk te maken waarom een andere benadering op het gebied van huidverzorging en cosmetica wenselijk is.

Eerlijk, oprecht, puur en inspirerend. Altijd vriendelijk. Altijd behulpzaam.

Een dagelijkse dosis blijdschap en plezier.

Een verzorgd en mooi leven.

Creative Commons-Licentie
Teksten en foto’s van MiSS BiO is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie.