Zelf je huidverzorging samenstellen: Skinergie

Zie je door het enorme aanbod aan biologische huidverzorging, het bos niet meer? Wil je zelf je huidverzorging samenstellen maar niet 4-5-6 verschillende oliën aanschaffen? Zoek je vers gemaakte verzorging die volledig afgestemd is op je huidbehoefte? Dat kan met onze SKINERGIE lijn. Handgemaakte geconcentreerde actieve ingrediënten. Valérie, onze herbalist heeft op basis van huidtype en/of huidprobleem een lijst met de ideale olieën waar jij uit kan kiezen.

Keuzestress? Valeries favoriet staat bij de eerste optie.

Beschrijving

Zie je door het enorme aanbod aan biologische huidverzorging, het bos niet meer? Wil je zelf je huidverzorging samenstellen maar niet 4-5-6 verschillende oliën aanschaffen? Zoek je vers gemaakte verzorging die volledig afgestemd is op je huidbehoefte? Dat kan met onze SKINERGIE lijn. Handgemaakte geconcentreerde actieve ingrediënten. Onze herbalist heeft op basis van huidtype en/of huidprobleem een lijst met de ideale olieën. Jij kiest er maximaal 6 uit en ons lab stelt jouw favoriete recept samen. Skinergie is voor nu alleen voor het gezicht in 50ml beschikbaar maar binnenkort ook in 20ml en 200ml voor grootverbruikers.

SkinEnergie

Onze ingrediënten zijn geselecteerd door internationaal gerenommeerde medische herbalisten die experts zijn in de gezondheid van de huid. Van handgeplukte rozenblaadjes en argan uit Marokko tot de bijzondere tamanu olie uit Madagascar en neem olie uit Sri Lanka. Je kan je zelf samengestelde skin cocktails tijdelijk als oppepkuurtje gebruiken of 2x daags als volledige vervanging van je dag- en nachtcrème en oogverzorging. Hoe langer je olie gebruikt hoe soepeler en gezonder je huid wordt. Een mooie gezonde huid geeft een boost aan je zelfvertrouwen en is voor iedereen bereikbaar.

Upgrade je huidverzorging met essentiele olie

Skinenergie met Synergie van essentiele olie intensifeert je huidverzorging. Valerie heeft voor veelvoorkomende huidjes een synergie ontwikkeld:

  1. droge huid met pigmentvlekken en rimpeltjes
  2. combi huid met puistjes en/of acne
  3. droge huid met lichte gevoeligheid en rimpeltjes
  4. combi huid met lichte gevoeligheid

Voor het toevoegen van een Synergie geldt een supplement

Bij deze service duurt het ca. 2-4 werkdagen voordat je je product in huis hebt. Jouw olie zit in een glazen fles met een etiket voorzien van datum van productie en houdbaarheid. Minimale houdbaarheid is 2 jaar.

 

Extra informatie

Fresh

Bij deze service duurt het ca. 2-5 werkdagen voordat je je product in huis hebt. Jouw olie zit in een glazen fles met een etiket voorzien van datum van productie en houdbaarheid. Minimale houdbaarheid is 2 jaar.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.