Sale

Abrikozenpitolie

7,9515,95

Klassieke natuurlijke olie voor de rijpere gevoelige huid

Abrikozenpitolie bevat veel vitaminen en mineralen. Vitaminen en mineralen zorgen er voor dat een ruwe droge en schrale huid zacht, soepel en glad wordt. Abrikozenpitolie is mild en niet vettend. Dit betekent dat de olie snel wordt opgenomen en zelfs geschikt is voor babies.
Abrikozenpitolie heeft nog meer positive effecten op de huid: door het zeer hoge gehalte oleïc acid en linolzuur verstevigt deze olie onze huid en bindweefsel. Ideaal dus om te gebruiken als verstevigende bodylotion of massageolie.
Verkrijgbaar in 20ml en 50ml

Inci: Biologisch geteelde eerste persing Prunus armeniaca olie.

Wissen

Beschrijving

Abrikozenpitolie bevat veel vitaminen en mineralen. Vitaminen en mineralen zorgen er voor dat een ruwe droge en schrale huid zacht, soepel en glad wordt. Abrikozenpitolie is mild en niet vettend. dit betekent dat de olie snel wordt opgenomen en zelfs geschikt is voor babies.

Abrikozenpitolie heeft nog meer positive effecten op de huid: het verstevigt onze huid en bindweefsel. Ideaal dus om te gebruiken als verstevigende bodylotion of massageolie.

De olie laat zich goed mengen met argan, jojoba en cocos. Perfect ingrediënt om te starten met natuurlijke huidverzorging

 

Extra informatie

maat

,

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.