Precious Dry Oil Test Panel

Ben je nieuwsgierig wat een Dry Oil voor je huid kan doen? Geef hieronder aan welke Precious Dry Oil je wilt testen en beschrijf heel kort je huidconditie. Op 25 september kiezen we 4 proefkonijnen uit.

Het test panel is inmiddels gesloten. De proefkonijnen zijn: Irma, Dunja,  Gwen en Katja. Neem ajb contact op voor je NAW gegevens. Gebruik daarbij het emailadres dat bij ons bekens is.

Er komen binnenkort weer nieuwe producten waar je ook weer een testpanel voor starten. Hou de site en soial media in de gaten!

 

25 gedachten over “Precious Dry Oil Test Panel

 1. Hi Irma! Je bent een geselecteerd proefkonijn dus Dry Oil #3 is naar je onderweg!

 2. De winnaars van dit testpanel zijn bekend: Gwen, Dunja, Irma en Katja! Gefeliciteerd!

 3. Ben al langer op jullie site de verschillende olien aan het bekijken, de dry oil lijkt mij een goede keuze om te gaan starten met het uitproberen van olien op mijn huid in plaats van mijn gebuikelijke dagcreme die qua voeding en verzorging niet altijd doet wat ik zou willen.Ik heb een wat ouder wordende gevoelige huid. Ik twijfel tussen nummer 5 en 6, misschien moet ik ze allebei maar gaan uitproberen! De ene voor ‘s nachts (nr 6, om te herstellen en kalmeren) en de andere voor overdag, om er stralend uit te zien 🙂

 4. Mijn huid kan ook een oppepper gebruiken. Ben wel wat huiverig met olie omdat ik bang ben dat mijn huid nog meer gaat glimmen. Daarom ook suberblij als ik mag proberen. #3 lijkt mij de geschikste. Miranda 27 jaar

 5. Hoi Miss Bio! Ik geef me op voor Dry Oil #5 of #7. Ik heb een normale huid, iets vochtarm, geen zichtbare rimpels, wel beginnende verkleuringen. Ik ben 46 en gebruik jullie regenerating serum. Kan het daarmee gecombineerd worden? En wat is dan de volgorde. Groetjes, Emma

 6. Hi Sabine,
  #6 is het beste bij een gevoelige huid. Voor de pigmentvlekken is het aan te raden om als avondverzorging eerst #6 dry oil en direct erna een paar druppels rozenbottel olie -rosehip te gebruiken.

 7. Hoii,

  Ik zou graag Dry Oil #3 willen uitproberen. Momenteel heb ik het gevoel dat mijn huid uit balans is. Ik heb namelijk veel bultjes op mijn voorhoofd, dit zou kunnen komen door teveel talg productie, ik heb namelijk vrij vette T zones (Gecombineerde huid). Deze olie lijkt me hier erg geschikt voor! Het lijkt me dan ook erg leuk om het uit te proberen 🙂

  Groeten, Irma (18)

 8. Hallo,
  Graag advies welk nummer voor mij geschikt is..
  Ik heb een gevoelige huid die soms droog is met soms schilfers/ook wel vochtarm en ik heb last van puistjes en enkele pigmentvlekjes. Alvast bedankt! Test graag mee!

 9. Ik zou graag de #6 uitproberen. Ik ben nu 54 en heb een droge huid en heb witte vlekken van de zonneallergie.

 10. Heel graag test ik dry oil nr.3 uit, ik heb niks anders dan ontstekingen en kom er maar niet vanaf, zelfs niet met produkten die ik van de huidarts krijg. Ik ben 18 jaar

 11. Ik zou graag dry oil # 5 testen. 25 september wordt ik 30 jaar. Ik heb altijd al een droge en gevoelige huid gehad, maar sinds de zwangerschap en geboorte van mijn zoon ben ik echt op zoek naar een goed product dat aan alle eisen voldoet. Ik ben veel bewuster gaan leven en eten, maar ook de uiterlijke voeding wil ik graag bewuster aanpakken. Vandaar dat ik op deze pagina terecht kwam! Wat een leuk verjaardagscadeau zou het zijn om dit te mogen testen! Groetjes Dunja

 12. Hi Esther, noteer in het veld opmerkingen dat je dry oil #6 wilt dan komt het helemaal goed. Bedankt!

 13. Ik ben aan het bestellen en zit net onder het minimum bedrag van 25 euro. Kan ik de olie toch proberen? Graag nr. 6 vanwege mijn couperose. hartelijke groet, Esther

 14. Ik heb van alles geprobeerd tegen puistjes en grove poriën. De nr.3 ben ik heel nieuwsgierig naar. Ik heb nog nooit olie gebruikt, misschien is het tijd om mijn huidproblemen met een natuurlijk en puur product aan te pakken. Ik test het graag uit. groetjes, Gwen 25jaar

 15. Hallo, mijn huid kan zeker een boost gebruiken. In de herfst begint het droger te worden en wat valer. De geur van jasmijn vind ik heerlijk dus ik ga voor droge olie #5, groetjes, Lisa 31

 16. Hallo ? ik gebruik momenteel geen droge olie maar ben al even op zoek naar een product dat echt geschikt is voor mijn gezicht. Ik gebruik momenteel Dr Hauschka Melisse crème en een zijn gezichtstonicum. Ik twijfel tussen #6 en #7 want heb beginende rimpels en een droge gevoelige uit dat er wat vermoeid uitziet. Ik wil eigenlijk terug mijn huid een boost geven en ze terug laten stralen.

 17. Hallo ? ik gebruik momenteel geen droge olie (heb eerder Kissed By a rose van Cime gebruikt en was daar wel tevreden van) maar ben al even op zoek naar een product dat echt geschikt is voor mijn gezicht. Ik gebruik momenteel Dr Hauschka Melisse crème en een zijn gezichtstonicum. Ik twijfel tussen #6 en #7 want heb beginende rimpels en een droge gevoelige uit dat er wat vermoeid uitziet. Ik wil eigenlijk terug mijn huid wat een boost geven en ze terug laten stralen. Ik zou dus zeker deze droge olie willen uitproberen! Alvast bedankt voor deze kans! Groetjes! Katja, 36 jaar

 18. Hallo Barbara
  De dry oils bevatten inderdaad etherische olie om de werking te versterken. De hoeveelheiden zijn heel licht dus je kan het gewoon proberen. Je zit denk ik tussen #5 en #6 in. #6 bevat meer ingredienten die de huid sterker en rustiger maken zoals calendula en borage. Alle Dry oils bevatten Vit. E en dat is ook een aanrader bij gevoeligheid. Je staat genoteerd. groetjes, Suze

 19. Ik test heel graag maar zie niets staan voor specifiek gevoelige huid. Ik denk dat #6 voor mij een geschikte is maar daar zitten ook etherische olie in. Ik gebruik Sensitive Skin, mijn huid lijkt niet meer gevoelig maar ik wil graag proefkip zijn voordat ik van product verander. groetjes, Barb, 37 jaar #6

 20. hoi hoi, ik heb nog nooit olie gebruikt maar hoor daar vrijwel altijd positieve verhalen over. Dry Oil klinkt wat dat betreft top en filmpje maakt zeker nieuwsgierig. Voor mijn huid denk ik #5 lijkt me ook lekker vanwege de jasmijnolie. Martha 51 jaar

 21. Graag test ik de #3. Mijn huid is vochtarm met op t-zone mee-eters en zeer vette huid en rode plekjes op mijn wangen. Hopelijk is dit het product dat er voor zorgt dat ik eindelijk een huid heb waar ik blij van wordt! Jeanine (25 jaar)

 22. Birgit, je kan dit aangeven in het veld opmerkingen als je je bestelling definitief maakt. Voor jou huidbehoefte is Precious Oil #7 geschikt. Hier zit rozenbottel in (tegen pigment), abrikoos (antirimpel en stevigheid) en rozenolie tegen droge huid. groetjes, Suze

 23. Hey Missbio! Hoe geef ik door welke olie ik als sample wil, als ik een bestelling doe? Ga dit weekend bestellen en wil graag iets tegen beginnende rimpelsen pigmentvlekken ontvangen. groetjes, Birgit

 24. Wat een leuke actie, ik wil graag mijn droge huid verwennen met Precious Oil #5. Vooral benieuwd naar de geur. Ik gebruik nu Energising serum en wissel graag af, als dat kan. Nadia 44 jaar

 25. Hallo MiSS BiO! Ik geef me graag op! Ben altijd heel huiverig dat een olie niet geschikt is, te vettig, maar Dry Oil voor mijn combi huid met af en toe puistjes lijkt me zeker het proberen waar. Dry Oil #3 mvg Anneke 29 jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *