Jojoba olie

12,5025,50

Simmondsia chinensis – Jojoba Olie
Biologisch geteeld
Herkomst: Mexico / Peru
Kwaliteit: eerste koude persing
Zeer Lang houdbaar
Verpakt in donkere glazen fles met pipet
Verkrijgbaar in 20ml | 50ml | 200ml met pomp

Karakteristieke kenmerken: reguleert talg en vochtgehalte van de huid, Spf 8-15
Jojoba olie of wax is dè olie voor iedere huid door de bijzondere samenstelling. Deze talgnormaliserende eigenschap van jojoba olie maakt de olie ook bij uitstek geschikt voor de huid die een talg tekort heeft: de zeer droge huid of een talg overschot zoals de vette huid. Jojoba olie heeft de beste houdbaarheid van alle natuurlijke oliën.

Oleic acid: 5-15 %
C20:1 Eicoseic acid: 65-80 %
C22:1 Erucic acid: 10-20 %

 

Wissen

Beschrijving

Jojoba olie is de olie die het meeste lijkt op de olie die onze huid aanmaakt. Jojoba is bij uitstek geschikt voor de onzuivere huid en de huid met acne. Jojoba reguleert de talgafscheiding en heeft tegelijkertijd zeer goede hydraterende en kalmerende (anti roodheid) eigenschappen. Perfect voor de gecombineerde of vette huid die vaak door agressieve producten vochtarm is.

Deze talgnormaliserende eigenschap van jojoba olie maakt de olie ook bij uitstek geschikt voor de huid die een talg tekort heeft: de zeer droge huid of een talg overschot zoals de vette huid.  Jojoba helpt je huid een goede balans te bereiken en versterkt de huidbarrière.

Jojoba is ook een zeer goede reiniger. Vuil, talg en make-up week je makkelijk  los met jojoba olie. Jojoba is een mild en verzorgend alternatief voor het reinigen van de huid van het gezicht. Ook rondom de ogen.

Ook de gevoelige huid die snel rood wordt heeft baat bij jojoba olie. Jojoba biedt een redelijke bescherming tegen de zon maar is geen vervanger voor een product met een hoge UV filter.

Jojoba wordt snel door de huid geabsorbeerd en dringt diep door in de huidlagen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.